ΝΕΑ

Βιωματικο Σεμιναριο, Προσωπικης αναπτυξης -Ευεξιας και Ενδυναμωσης Ομαδας, στην ιστορικη αιθουσα της “ΛΕΣΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ”, με Εμψυχωτη τον καθηγητη του Δ.Π.Θ. κ. Σιμο Παπαδοπουλο

ΘΕΑΤΡΟ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΕΜΨΥΧΩΣΗ

Βιωματικό σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης -ευεξίας και ενδυνάμωσης ομάδας, στην ιστορική αίθουσα της ‘Λέσχης Θεσσαλονίκης’, με εμψυχωτή τον επίκ. καθηγητή του Δ.Π.Θ. κ. Σίμο Παπαδόπουλο (http://simospapadopoulos.com/).
Συνεργάτης του η Ευδοκία Παπαχρηστούδη, μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Π.Μ.Σ. «Ετερότητα και Παιδαγωγική του Θεάτρου» του Δ.Π.Θ.

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Γενάρη, με θέμα την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση, όπως παρουσιάζονται στον «Ευτυχισμένο Πρίγκιπα» του Όσκαρ Ουάιλντ. Ο δάσκαλός μας μάς καθοδήγησε σε μονοπάτια μοναδικά, με δραματοποίηση κειμένων, με ανάδειξη ρόλων, με αληθινή επικοινωνία! Ταξιδέψαμε μέσα στην ιστορική αυτή αίθουσα, με εργαλείο, κυρίως, την κόκκινη βελουδένια πολυθρόνα, που στο πέρασμα του αιώνα άραγε πόσα είχε να μας εξομολογηθεί και πόσα εμείς μπορέσαμε να πούμε για το πέρασμα του δικού μας, μέχρι σήμερα, χρόνου, για τα δευτερόλεπτα της δικής μας αιωνιότητας!!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ λοιπόν ξανά, με την ομάδα να αυξάνεται, σε νέα ‘ταξίδια’ που μοναχά δύναμη, γνώση, αυτοπεποίθηση και αξίες ζωής θα μας γεμίσουν, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, ακριβώς και αυστηρά, στις 5 μ.μ., αυτή τη φορά στην ζεστή αίθουσα, του Πολυχώρου ‘ΕΝΩ’ (Ίωνος Δραγούμη γωνία με Ερμού, 1ος όροφος).

Το πέρασμα μας από αυτού του είδους τα βιωματικά εργαστήρια, αφορά όλους μας, εκπαιδευτικούς, φορείς, συλλόγους, αλλά και τον καθένα μας ξεχωριστά.

Ευδοκία Παπαχρηστούδη

τηλ. επικ.: 6943824881

 

Have your say